Начало Услуги Сервиз

Производители

Споделете

Кой разглежда

В момента има 4 посетителя в сайта
Печат Е-поща

 Сервиз


Както всяка друга техника, така и климатичните системи, подложени на дългогодишна експлоатация, се нуждаят от ремонт и сервиз. При нас ще получите бърза и професионална реакция за отстраняването на възникналия проблем. Ние предлагаме гаранционно и извънгаранционно обслужване на всякакви видове климатични и вентилационни системи. Нашите сервизни техници посещават обектите в удобно за клиента време и своевременно отстраняват възникналата повреда. Ако при огледа на климатика се установи, наличието на сервизен проблем, който не може да бъде отстранен на място дефектиралото тяло ще бъде демонтирано и откарано в нашия сервиз, където екип от специалисти бързо и ефикасно ще отстранят повредата. В кратки срокове вашият климатик отново ще бъде монтиран в дома (офиса) ви.


Цените за извънгаранционния сервиз не могат точно да се определят. Поради тази причина цената за ремонта се определя след предварителна диагностика.


Ако клиента се откаже от ремонта или го отложи за бъдеще време, той заплаща само разходите за посещението и диагностика, които са 20,00лв. в рамките на града.