Начало За нас

Производители

Споделете

Кой разглежда

В момента има 6 посетителя в сайта
Печат Е-поща

За насКлима – БГ” ЕООД започва дейноста си през 2002 година . Фирмата е  специализирана главно  в областта на климатичната и отоплителната техника. С много труд, лоялност към партньорите ни  и коректно отношение към клиентите  ние сме се утвърдили като една от професионално доказаните фирми от климатичния бранш в България.

 
През 2004 година „Клима – БГ” ЕООД започва внос и дистрибуция на стойки за климатици . Ние предлагаме стойки с високо качество и широка гама от размери на конкурентни цени.

 
При нас ще намерите цялостна гама от отлични в технологично отношение продукти, подходящи за вашия дом, офис, хотел, административна сграда и др. В нашия шоу-рум  ще ви посрещне  квалифициран специалист, който да ви консултира в оптималния избор между богатия асортимент от климатици на водещи марки.Дългогодишният ни опит ни научи  да уважаваме желанието на клиентите си  и всеки един от Вас е важен за нас. Нашата цел е да изберете най-икономичния продукт за подържане на максимален целогодишен комфорт, съобразен с вашите  изисквания .
Фирмата разполага с монтажни екипи изградени от специалисти, притежаващи дългогодишен опит и иновативно мислене, породени от многобройните реализирани поръчки, с което гарантираме за безупречното и професионално реализиране на монтажа във вашия дом, офис, хотел, административна сграда и др. Хилядите доволни клиенти са гаранцията за нашият професионализъм !